ΝΕΑ!!! ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2024 Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 2023 ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)! ΑΣΕΠ (asep.gr) ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Τελευταίες πληροφορίες!

NEWS: Πριν από τα Χριστούγεννα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή της Αναδιανεμητικής Ενίσχυσης μαζί με την εξόφληση της Βασικής, και πριν από την Πρωτοχρονιά η πληρωμή της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2023.

Αυτά προβλέπονται στον προγραμματισμό του ΥΠΑΑΤ και του ΟΠΕΚΕΠΕ. Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στόχος είναι μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2023 να πληρωθεί στους δικαιούχους η Αναδιανεμητική Ενίσχυση, ύψους 170 εκατ. ευρώ περίπου, μαζί με την εξόφληση της Βασικής Ενίσχυσης, η
οποία εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 280 εκατ. ευρώ περίπου.

Λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2023, θα ακολουθήσει η πληρωμή της Εξισωτικής Αποζημίωσης, ύψους 240 εκατ. ευρώ περίπου.

Οι πληρωμές, που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του μηνός, αναμένεται να ανέλθουν από 650 εκατ. ευρώ έως 690 εκατ. ευρώ, ανάλογα πάντα, όπως σημειώνει το ypaithros.gr, με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τους διασταυρωτικούς ελέγχους.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ 2023 ΟΠΕΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024!!

ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2024 Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 2023 ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΑΣΕΠ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Νέες θέσεις εργασίας!
Τον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) για τις νέες προκηρύξεις μονίμων που θα εκδώσει το αμέσως επόμενο διάστημα η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή δημοσιεύει το workenter.gr.

Σύμφωνα έγγραφο, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου 36676//01/2023 και ημερομηνία 29-11-2023, οι υπό έκδοση προκηρύξεις είναι έξι, εξαιρώντας από αυτές την 5Κ/2023 και 3ΓΒ/2023.

160 στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τα Καταστήματα Κράτησης. Κατηγορίες: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ. Η προκήρυξη βρίσκεται σε φάση τελικού ελέγχου και δημοσίευσης
131 σε διάφορους φορείς. Κατηγορίες: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ. Το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται την προκήρυξη
32 στον Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε. (υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας) και στον ΤΟΕΒ Χαλκηδόνας. Κατηγορίες: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ. Το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται την προκήρυξη
816 στα νοσοκομεία: Κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ. Η προκήρυξη βρίσκεται υπό επεξεργασία
14 στην Τράπεζα Ελλάδος. Κατηγορίες ΤΕ, ΔΕ. Αναμονή νέων στοιχείων από το φορέα
1.213 στη Δημοτική Αστυνομία: Κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ. Η προκήρυξη βρίσκεται υπό επεξεργασία

2.366 μόνιμες προσλήψεις Δείτε το έγγραφο του ΑΣΕΠ
Η… έκπληξη σε σχέση με τον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ (asep.gr) είναι ότι βρίσκεται σε φάση δημοσίευσης η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης και των Καταστημάτων Κράτησης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.