Νέα ιστοσελίδα Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων

Η νέα ιστοσελίδα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χρήσιμα στοιχεία, που αφορούν στα ιστορικά δεδομένα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στην πλούσια εκκλησιαστική της παράδοση, στην διοικητική δομή της και σε ο,τι άλλο σχετίζεται με την διαχρονική της πορεία, υπόσταση και προσφορά. Επίσης παρουσιάζει την Μαρτυρία της ταπεινής διακονίας της Τοπικής μας Εκκλησίας και αποτελεί την φωνή της καθώς μας προσφέρει βήμα επικοινωνίας, μορφώσεως, ενημερώσεως.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης στον διαδικτυακό χαιρετισμό του απευθύνει πρόσκληση για επίσκεψη και περιήγηση στον ηλεκτρονικό μας οίκο επισημαίνοντας ότι «πλην των άλλων, μας παρέχει, κυρίως, την δυνατότητα να μετέχουμε της ορθόδοξης Θεολογίας μας, να μοιραζόμαστε –με όσους επιθυμούν- τα μηνύματα του Ευγγελίου, τον ζώντα λόγο του Χριστού, να μελετάμε τα Πατερικά κείμενα, αλλά και να καταθέτουμε με ευλάβεια και εκκλησιαστική ακρίβεια την αγωνία και τις θέσεις μας για όλα τα ζωτικά και μεγάλα προβλήματα, τα οποία απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και κυρίως τους νέους μας».

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνέχεια με δελτία τύπου, που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη καθώς, επίσης, με ανακοινώσεις και ιστορικά στοιχεία για την μητροπολιτική περιφέρεια. Τον νέο ιστότοπο, που ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος και να αποκτήσει ικανή επισκεψιμότητα, μπορεί από σήμερα, 9/3/2022, να αναζητήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.imkalaig.com

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.