«Λόγω απεργίας που ανακοίνωσαν τα Σωματεία Εργαζομένων για σήμερα, Δευτέρα 6/3/2023, αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της Hellenic Train», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από τη Hellenic Train.

Κανένα δρομολόγιο της Helenic Train δεν θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία μέρα
Νέα 24ωρη απεργία ανακοίνωσαν οι σιδηροδρομικοί για σήμερα, Δευτέρα, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πρόκειται για τα σωματεία εργαζομένων στην Helleinc Train.

Ως αποτέλεσμα, δε θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού της Αθήνας και κανένα άλλο δρομολόγιο της Hellenic Train σε όλη τη χώρα.

Τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Βγήκαν οι τελικοί πίνακες δικαιούχων για ζωοτροφές, έπεται πληρωμή ενστάσεων
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων για την ενίσχυση κτηνοτρόφων για αγορά ζωοτροφών, με τους οριστικούς πίνακες παραδεκτών και μη παραδεκτών να έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, έπεται σύντομα μια διορθωτική πληρωμή για όσους δικαιώθηκαν από τις ενστάσεις.

Οι πίνακες είναι διαθέσιμη για προσωποποιημένη πληροφόρηση των αιτούντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει:

«Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε η τελική κατάταξη των αιτούντων στο Μέτρο 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014-2022, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθ. 3540/15-12-2022 (ΑΔΑ: ΨΟΘΠ4653ΠΓ-ΓΔΨ) σχετική Πρόσκληση

Μετά την πραγματοποίηση όλων των προβλεπόμενων ελέγχων, εκδόθηκε ο οριστικός πίνακας παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης-πληρωμής, ο οποίος έχει αναρτηθεί και είναι διαθέσιμος για προσωποποιημένη πληροφόρηση των αιτούντων στον ιστότοπο https://m22.opekepe.gr/, με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.