Μητρόπολη Δημητριάδος

Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος: Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» στις φυλακές Δομοκού

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου (15/12), που είναι και ο προστάτης Άγιος των φυλακισμένων, ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» πραγματοποίησε μια νέα ανθρωπιστική αποστολή, με σκοπό την ενίσχυση των εκατοντάδων απόρων φυλακισμένων της πολυπληθούς φυλακής ΔΟΜΟΚΟΥ.

Επελέγη συμβολικά αυτή ακριβώς η ημέρα, διότι ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» – από την ημέρα της ιδρύσεώς του – την έχει ανακηρύξει ως «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ».

Μετά από έγγραφη παράκληση της Κοινωνικής Υπηρεσίας της φυλακής Δομοκού, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕΔΑΒ) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος – που λειτουργεί ως παράρτημα του συλλόγου με δεκάδες εθελοντές – ετοίμασε και απέστειλε στη φυλακή Δομοκού 73 μεγάλα χαρτοκιβώτια με ανδρικά ενδύματα (ελαφρώς μεταχειρισμένα), εσώρουχα, μια ποσότητα ειδών ατομικής καθαριότητος και 35 κουβέρτες.

Την αποστολή έφεραν εις πέρας δύο εθελοντές του «Εσταυρωμένου», οι οποίοι ταξίδευσαν για τον σκοπό αυτό, μεταφέροντας, με μεταφορικό μέσον της Ι. Μ. Δημητριάδος, την έμπρακτη αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας στους εκατοντάδες έγκλειστους.

Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» στις φυλακές Δομοκού Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» στις φυλακές Δομοκού

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.