Μαρινάκης: Γνώμονας το συμφέρον των παιδιών - Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ψηφίσουμε τη ρύθμιση - Παρόντες υπουργοί, υφυπουργοί και αρκετοί βουλευτές της ΝΔ - Δείτε φωτογραφίες.

Ξεκίνησε στα γραφεία της Ν.Δ. η ενημέρωση των βουλευτών του κόμματος από τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο σχετικά με την ρύθμιση που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια. Παρόντες στα γραφεία της οδού Πειραιώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, και από το Μέγαρο μαξίμου οι Γιάννης Μπρατάκος και Κυρα Κάπη.

Παρόντες αρκετοί βουλευτές της Ν.Δ., ακόμα και υπουργοί όπως ο Δημήτρης Καιρίδης και η Σοφία Βούλτεψη. Αρκετοί βουλευτές της περιφέρειας απου προσήλθαν στα γραφεία της ΝΔ άνοιξαν τα χαρτιά τους και με δηλώσεις τους τοποθετήθηκαν υπέρ της ρύθμισης. Παράδειγμα, ο Γιώργος Κωτσός από την Καρδίτσα, η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη από την Εύβοια, ο Νεοκλής Κρητικός της Λακωνίας και η Σέβη Βολουδάκη των Χανίων. Πάντως πληροφορίες από την Πειραιώς αναφέρουν ότι ορισμένοι βουλευτές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την κυβερνητική ρύθμιση κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους.

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος απευθυνόμενος στους βουλευτές είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι «ο Καραμανλής είπε ότι ανήκουμε στη Δύση οικονομικά, πολιτικά πολιτιστικά και πρόσθεσε: «Εγώ έχω προσέλθει με χαρά στην ευρύχωρη ΝΔ που είναι καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας και καταλαβαίνω ότι αυτό που κάνετε είναι πολύ δύσκολο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε μέσα στη συνεδρίαση των βουλευτών ότι γνώμονας για την ψήφο στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να είναι το συμφέρον των παιδιών, πολλά εκ των οποίων μένουν υπό άλλες συνθήκες σε ιδρύματα.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι η ΝΔ έχει αδιαμφισβήτητο ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης στη Βουλή και την κοινωνία. Σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ψηφιστεί η ρύθμιση και πορόσθεσε με νόημα ότι δεν μπορεί αυτοί που απείχαν τότε ή καταψήφισαν το 2015 να λένε σήμερα ότι τους καλύπτει το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.