Μεγάλη τιμή αλλά και δικαίωση των αγώνων του για το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας αποτελεί τόσο η απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμου να δώσει το παρόν στον εορτασμό της Ευαγγελιστρίας στις 24 Μαρτίου όταν αναμένεται να γίνει και η τελετή έναρξης των έργων. Ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Ναυπλίου δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το έργο που επιτελείται στην Ενορία της Ευαγγελίστριας.

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής: Τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο ιερέας της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου π. Ελεύθεριος Μίχος .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και ο σκοπός της ήταν η πρόσκληση του Δημάρχου και της εκκλησίας στον αρχιεπίσκοπο στον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο αρχιεπίσκοπος αφού καλωσόρισε τον κ. Κωστούρο και τον π. Ελευθέριο Μίχο τους εξέφρασε τον θαυμασμό του για το Ναύπλιο και για το έργο που επιτελείται στην Ενορία της Ευαγγελίστριας.

Ευχαρίστησε εγκάρδια για την πρόσκληση και την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε ότι : “είναι τιμή για όλους μας και η επίσκεψη σήμερα εδώ , αλλά και η επίσκεψη του κ.κ. Ιερώνυμου στην πόλη μας στην μεγάλη γιορτή της Ευαγγελίστριας.

Με κάθε τρόπο λαμπρύνουμε και τις θρησκευτικές εορτές μας και η παρουσία του αρχιεπισκόπου θα αποτελέσει για μας μια ξεχωριστή στιγμή”.

από argolikia anaptyksi

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.