Την 1η Ιανουαρίου 2021στις 11 το πρωί τελέσθηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου και του Ιερού κλήρου.

Λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID 19 και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, οι φετινές εκδηλώσεις έγιναν με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Την δοξολογία παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, οι βουλευτές Αργολίδας Ι.Γκιόλας και Α.Πουλάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περ. Πελοποννήσου Ι. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιεων Π. Λέντζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Ρούτουλας, η Διευθυντρις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικ Δουράνου, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Π. Κοντός, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αργολίδας Κ. Καλαϊτσίδης, ο Διοικητής της ΠΥ Ναυπλίου Β. Γεωργόπουλος, και εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Στρατού.

Λόγω των συνθηκών της πανδημίας η καθιερωμένη κοπή της πίτας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου μετά το πέρας της δοξολογίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.