«Θερμό επεισόδιο» έξω από το υπουργείο Υγείας στο οποίο ο ιεράρχης βρέθηκε τετ α τετ με υγειονομικούς που βρίσκονται σε απεργία πείνας επειδή βρίσκονται σε αναστολή.

Ένα «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου και ανεμβολίαστων υγειονομικών οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία πείνας επειδή έχουν τεθεί σε αναστολή γιατί είναι ανεμβολίαστοι έλαβε χώρα την Τρίτη.

Συγκεκριμένα ο ιεράρχης συναντήθηκε χθες το πρωί με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και συζήτησαν το θέμα της στελέχωσης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Ωστόσο αυτό που ακολούθησε είναι που απασχόλησε περισσότερο τα social media στα οποία κυκλοφόρησε λεκτική αντιπαράθεση του κ. Χρυσόστομου με ανεμβολίαστους υγειονομικούς οι οποίοι βρίσκονται έξω από το υπουργείο Υγείας.

Ο ιεράρχης βγαίνοντας από το κτήριο του υπουργείο βρέθηκε τετ α τετ μαζί τους και αυτοί του ζήτησαν να μεσολαβήσει για αυτούς. «Να κάνουν το εμβόλιο να τελειώνουν» ήταν η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος προκαλώντας την αντίδραση των υγειονομικών.

«Να το κάνουμε υποχρεωτικά;», ρώτησαν με έντονο ύφος τον ιεράρχη ο οποίος κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο. «Ναι υποχρεωτικά», είπε ο κ. Χρυσόστομος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.