«Οφείλουμε να μη χάσουμε την πίστη μας, αυτή την περίοδο που βλέπουμε να αναβιώνει η μάχη του Δαυίδ με τον Γολιάθ, και να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας, με τους συνανθρώπους μας , με τον εαυτό μας και τον Θεό».

«Ακολουθούμε και στη Νέα Ζηλανδία τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται για να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού, βρισκόμαστε στα μέτρα ασφαλείας επιπέδου 3, σύμφωνα με την Πρωθυπουργό και αναμένεται άμεσα να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται κι η Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι σήμερα τα κρούσματα φτάνουν τα 100 με 2 θανάτους, στην Νέα Ζηλανδία, υπάρχει ακόμα χρόνος, αλλά η κεντρική πολιτεία βρίσκεται σε επιφυλακή. Σας διαβεβαιώ ωστόσο, πως με βάση τα όσα γνωρίζω, οι Έλληνες της Νέας Ζηλανδίας μέχρι στιγμής είναι ασφαλείς. Τις άγιες μέρες της Μ. Εβδομάδος και της Αναστάσεως του κυρίου, οι εκκλησίες πιθανότατα να είναι κλειστές.

Μέχρι σήμερα μπορούσαν σε ένα μέρος να μαζευτούν 100 άτομα, οι εκκλησίες κι οι ακολουθίες τελούνταν κανονικά με λίγο κόσμο όμως παρά την προτροπή μας, από σήμερα οι ναοί κλείνουν και οι ακολουθίες θα τελούνται από έναν ιερέα κι έναν ψάλτη».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.