Μυτιλήνη: Το πρώτο θύμα θρηνεί η Μυτιλήνη από την τεράστια διασπορά που προέκυψε στο χωριό Μυχού, όταν ιερέας κοινωνούσε τους πιστούς ενώ ήταν θετικός.

Ο γιος του 79χρονου μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS».

«Ο καημένος τζάμπα έφυγε. Είχε βέβαια πρόβλημα υγείας με την καρδιά, είχε τα προβληματάκια, πήγαινε μία χαρά ο άνθρωπος. Μόλις κόλλησε κορονοϊό, τον τέλειωσε».

Στην εκκλησία δεν είχε πάει ο ίδιος, αλλά η σύζυγός του η οποία νόσησε και μετέδωσε τον κορονοϊό στο σπίτι.

«Η μητέρα μου μέχρι εκείνη την στιγμή δεν πήγαινε στην εκκλησία για να μην κολλήσει. Τι έγινε εκείνη την ημέρα πήγε, κόλλησε η μάνα μου κόλλησε τον πατέρα μου, πάει έχασα τον πατέρα μου προχθές».

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, στην εκκλησία δεν τηρείτο κανένα μέτρο, με τον ιερέα μάλιστα να προτρέπει τους πιστούς να κατεβάσουν τη μάσκα.

«Όλοι μαζεύονται χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, ούτε μάσκες, ούτε να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέσα στην εκκλησία τίποτα και από εκεί ξεκίνησε όλη η διασπορά».

Στο Μυχού Μυτιλήνης ένας στους τρεις νοσεί με κορονοϊό. 27 θετικοί από τους συνολικά 100 κατοίκους.

«Αρρώστησαν πάρα πολλά άτομα. Εμείς δεν είχαμε τίποτα εδώ πέρα. 100 κάτοικοι είμαστε και λέγαμε προστατευόμαστε εδώ μέσα στις αυλές μας», λένε οι κάτοικοι.

Ούτε ο 79χρονος που κατέληξε, ούτε κανείς από την οικογένειά του είχαν κάνει το εμβόλιο. Σήμερα ο γιος του, ο οποίος επίσης νοσεί με κορονοϊό, δηλώνει στο LIVE NEWS πως θα σπεύσει να εμβολιαστεί αμέσως μόλις περάσει το 6μηνο.

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν είμαι αρνητής, από αμέλεια. Όλοι θα εμβολιαστούμε».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.