ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις για το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, αφού για ακόμη μια φορά έγινε στόχος επίθεσης με την κατάληψη της περιουσίας κοντά στο κτίριο της Σχολής της Αγίας Σιών. Μάλιστα, οι καταληψίες έφεραν μαζί τους τραπέζια και καλύμματα κρεβατιού, με σκοπό να εγκατασταθούν μόνιμα, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Ισραηλινής Αστυνομίας για να απομακρυνθούν.

Διαβάστε το ανακοινωθέν από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων:

Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, ριζοσπάστες καταληψίες άγνωστης προέλευσης κατέλαβαν την περιουσία του Πατριαρχείου της Αγίας Σιών, γύρω από το παρεκκλήσιο και κοντά στο κτίριο της Σχολής, φέρνοντας τραπέζια και καλύμματα κρεβατιού, με σκοπό να εγκατασταθούν μόνιμα.

Το Πατριαρχείο διαμαρτυρήθηκε έντονα για την επανειλημμένη κατάφωρη παραβίαση αυτού του προσκυνηματικού χώρου και, καταγγέλλοντας την στην Αστυνομία, ζήτησε την απομάκρυνση αυτών των επικίνδυνων ατόμων.

Η αστυνομία απελευθέρωσε την περιοχή από αυτούς.

Το Πατριαρχείο καταδικάζει απερίφραστα αυτή την παράνομη ενέργεια και προτίθεται να λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την απονομή δικαιοσύνης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.