Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε τόσο στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, όσο και στη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός.

Για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, το πρόβλημα της υγείας του, αλλά και την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, που τον συνάντησε σε νυχτερινή του έξοδο και αρχικά, αναφέρθηκε στη δίκη του ηθοποιού, που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα.

«Για τη δίκη αυτή, επειδή είμαι μάρτυρας και θεωρούμαι διάδικος, δεν μπορώ να πω τίποτα μέχρι να τελειώσει. Δεν μου επιτρέπεται από τους κανόνες δεοντολογίας», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη είπε: «Για κάθε άνθρωπο ανησυχώ, εφόσον είναι άρρωστος και βρίσκεται στις φυλακές και όχι στο νοσοκομείο. Αλλά γενικά, και για κάθε άνθρωπο, που έχει προβλήματα υγείας, βεβαίως ανησυχώ και συμπαραστέκομαι».

Σχετικά με την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός και τα ποικίλα σχόλια που δέχτηκε, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Απορώ και εξανίσταμαι, γιατί οι άνθρωποι θεωρούν ασέβεια αυτή τη φωτογράφιση του Παντελή. Την ίδια ασέβεια θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς ότι νιώσαμε, όταν κάναμε τους “12 Θεούς του Ολύμπου”. Αν κάποιος διακόπτει την ελευθερία της τέχνης, τότε περνάμε σε πολύ σκοτεινές περιόδους».

Είμαι υπέρ της καύσης των νεκρών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.