Η κοινωνική μας Ορθόδοξη ευαισθησία με σύνθημα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε» όλοι οι αναγνώστες του ekklisiaonline και όχι μόνο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους εσάς και διοργανώνουμε Οικονομικό Μαραθώνιο, όπου το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν ποικιλοτρόπως, αποδεικνύοντας εμπράκτως την εν Χριστώ αγάπη μας.

«Μία ακόμα δράση υλοποιείται με τη στήριξη του www.ekklisiaonline.gr και αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει θέληση για βοήθεια και αλληλεγγύη σε όσους αποδεδειγμένα την έχουν ανάγκη, τότε όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολλά, μέσα από κάθε είδους δραστηριότητα.

Ως τέτοια πρωτοβουλία αντιμετωπίζουμε και στηρίζουμε τον οικονομικό μαραθώνιο, ο οποίος έχει ως σκοπό την ενίσχυση των ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, των Πεζοδρομίων, των Ανύμπορων, βρεφών και παιδιών που κινδυνεύουν να υποστούν ή έχουν υποστεί κακοποίηση ή και παραμέληση. Πρόκειται να ενισχυθούν οικονομικά, υλικά, πληρωμές λογαριασμών τους σε ΔΕΚΟ, Ενοίκια όπως επίσης θα ενισχυθούν δεκάδες φορείς, που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο σε όλη την Ελλάδα.

Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς, και σε θρέψαμε; Ή, να διψάς, και σου δώσαμε να πιεις; Και πότε σε είδαμε ξένον, και σε φιλοξενήσαμε; Ή, γυμνόν, και σε ντύσαμε; Και πότε σε είδαμε ασθενή ή σε φυλακή, και ήρθαμε σε σένα; Και απαντώντας ο βασιλιάς, θα τους πει: Σας διαβεβαιώνω, καθόσον το αυτό κάνατε σε έναν από τούτους τούς ελάχιστους αδελφούς μου, το κάνατε σε μένα.

Από το υστέρημα προσφέρουμε, όχι από το περίσσευμα !
Καλό και ευλογημένο Δωδεκαήμερο !

Μαραθώνιος Φιλανθρωπικής Χριστιανικής Αληλεγγύης υπό την έμπρακτη αιγίδα της www.ekklisiaonline.gr

EUROBANK
ΙΒΑΝ : GR58.0260.0030.0000.101022.38454
BIC : ERBKGRAA

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.