Η αποκάλυψη έγινε στο μνημόσυνο του πατέρα της ηθοποιού - Έχει την πλήρη υποστήριξη των γονιών του.

Το δεκαπεντάχρονο παιδί του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, που μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ως Σεραφίνα, έκανε δημόσιο come out ως τρανς άτομο στο μνημόσυνο του παππού του και πλέον ονομάζεται Φιν.

Ο Φιν παρευρέθηκε στην εκκλησία στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια για το μνημόσυνο του παππού του μαζί με την οικογένειά του και αποφάσισε με τον δικό του τρόπο, να συστηθεί εκ νέου σε όσους βρίσκονταν εκεί και όχι μόνο. Ο 15χρονος πήγε στην εκκλησία φορώντας ένα σκούρο κοστούμι με γραβάτα και έχοντας τα μαλλιά του κουρεμένα κοντά.

«Γεια σας, με λένε Φιν Άφλεκ» είπε και στη συνέχεια διάβασε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο.

Δείτε το βίντεο

Όταν ανέβηκε στο βήμα της εκκλησίας για να διαβάσει κάτι για τη μνήμη του παππού τoυ, ο Φιν αποποιήθηκε το όνομά του και συστήθηκε στους υπόλοιπους που βρίσκονταν εκεί, με το νέο όνομα που επέλεξε να έχει.

ben-affleck-and-jennifer-garner-39-s-child-introduces-their-new-name-in-public
Τα διεθνή πρακτορεία αναφέρουν, ότι ο Φιν, έχει την πλήρη υποστήριξη των γονιών του στην απόφασή του να αλλάξει την ταυτότητά του. «Έχουν στηρίξει τον Φιν στην εξερεύνηση και την υιοθέτηση της ταυτότητάς του καθ’ όλη τη διάρκεια της εφηβείας του» γράφει το Hola.
BLU_A31160108
Η Σεραφίνα – πλέον Φιν – σε ηλικία 10 ετών με τη μητέρα της, Τζένιφερ Γκάρνερ – Splashnews.com / IDEAL IMAGE
Το πρώην ζευγάρι έχει εργαστεί σκληρά για να διατηρήσει μια υγιή οικογενειακή δυναμική για τα παιδιά του, ειδικά μετά την επιστροφή του Μπεν Άφλεκ στην Τζένιφερ Λόπεζ και τα ξένα μέσα έχουν αναφέρει πολλάκις, πως όλα τα παιδιά τους, λαμβάνουν πολλή αγάπη και από τους δύο γονείς.
shutterstock_1160672230
Η Τζένιφερ Γκάρνερ σε φωτογράφιση του 2018, με τα παιδιά της Βάιολετ, Σεραφίνα και Σαμ
Ο Φιν φαίνεται από φωτογραφίες των τελευταίων ετών να έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό την αναζήτηση της ταυτότητάς του. Ήδη το στιλ του παρουσίασε αρκετές αλλαγές από την παιδική του ηλικία. Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούσε με κοντά μαλλιά και ένα πιο ανδρόγυνο λουκ.

Εκτός από τον Φιν, η Γκάρνερ και ο Άφλεκ έχουν αποκτήσει την 18χρονη Βάιολετ και τον 11χρονο Σάμουελ. Το ζευγάρι χώρισε το 2015, με το διαζύγιό τους να ακολουθεί τρία χρόνια αργότερα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.