«Πιόνι εχθρικών κύκλων» χαρακτήρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), και κυβερνητικός εταίρος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας την Τρίτη, ο Μπαχτσελί συνέδεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό με όσους στην Τουρκία αντιδρούν στην επικείμενη τροποποίηση του Συντάγματος στην Τουρκία, που ενισχύει ακόμη περισσότερο την παντοδυναμία του Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως υποκινούνται από τους ίδιους … «εχθρικούς κύκλους».

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κύπρο, για τερματισμό της τουρκικής κατοχής του βόρειου τμήματος του νησιού, ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» δήλωσε συγκεκριμένα : «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας που δηλώνει πως “στρατηγικός μας στόχος είναι να τερματίσουμε την τουρκική κατοχή στο νησί”, όπως και αυτοί που ανοίγουν θέμα για τα 4 πρώτα άρθρα του συντάγματος, είναι πιόνια των ίδιων εχθρικών κύκλων».

Στην ομιλία του ο Μπαχτσελί υπερασπίστηκε τις ενέργειες της τουρκικής κυβέρνησης στο Βόρειο Ιράκ, που κατέληξε σε φιάσκο με τον θάνατο 13 στρατιωτικών και πρακτόρων της ΜΙΤ, που είχαν απαχθεί από το PKK.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.