ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ : Νέο συγκλονιστικό θαύμα ομολογεί ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων από την Καλλιθέα Αττικής. Διαβάστε τι αναφέρει.

΄΄Καλησπέρα πατέρες την ευλογία σας, ονομάζομαι Νατάσα Καλογεράκου , είμαι 58 ετών από την Καλλιθέα είμαι ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων στην περιοχή και τα τελευταία 4 χρόνια καρκινοπαθουσα.

Δεν ήμουν άνθρωπος με μεγάλη πίστη, πήγαινα σπάνια σε εκκλησίες, κυρίως μόνο για κοινωνικές υποχρεώσεις.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Μου είχαν διαγνώσει καρκίνο του μαστού στην αρχή με έναν μονήρη, κακοήθη όγκο αλλά στη συνέχεια βρέθηκαν και άλλες εστίες καρκίνου κοντά στον πρώτο όγκο.

Μετά από πολλές μαστογραφίες και υπερήχους αλλά και τη λήψη ταμοξιφαίνης δεν είδα αποτέλεσμα ενώ ο γιατρός μου μου πρότεινε να μειώσω το περιττό άγχος που είναι επιβαρυντικός παράγοντας.

Η κοπέλα του γιου μου μου μίλησε για την Παναγία την Παρηγορήτρια στον Βύρωνα λέγοντας μου πόσα θαύματα έχει κάνει σε αρκετούς ανθρώπους που έχουν ζητήσει τη βοήθεια ΤΗΣ.

Έτσι πήγαμε μια μέρα σε μια παράκληση στον Ναό, έπεσα στα γόνατα και την παρακάλεσα με όλη μου την ψυχή. Τότε είδα την εικόνα να με κοιτάει μέσα στα μάτια, στην ψυχή μου και να μου χαμογελάει! Σαν να μου έλεγε, δεν πειράζει που δεν πίστευες σε μένα, τώρα θα γίνεις καλά!.

Έφυγα με γεμάτη καρδιά. Στην επόμενη μαστογραφία μετά από 3 εβδομάδες οι θεράποντες και ο γιατρός μου στο Ιασώ με έκπληξη διαπίστωσαν πως ο όγκος άρχισε να υποχωρεί, ακόμη και οι ίδιοι μου μίλησαν για θαύμα που κανένας δεν περίμενε.

Ευχαριστώ την Παναγία μέσα από την Ψυχή μου για το καλό που μου έκανε.΄΄

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.