Μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας και την ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα ότι δεν στοιχειοθετείται εναντίον μας διάπραξη ποινικού αδικήματος, επιθυμούμε να αναπέμψουμε εκ βάθους ψυχής ευχαριστίες προς τον Τριαδικό Θεό, αλλά και προς τους αγίους Πατέρες, όσιο Πορφύριο Καυσοκαλυβίτη, όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη, όσιο Παΐσιο Αγιορείτη και άγιο Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας, για τη συμπαράσταση και την έμπνευση που παρείχαν σ’ εμάς καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας μας.

Βαθύτατες ευχαριστίες εκφράζομε και προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία, προς τους Ακαδημαικούς Επιστήμονες, προς τον κλήρο και τον πιστό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου, αλλά και των Ορθοδόξων Ελλήνων ομογενών της Αμερικής, Αυστραλίας, Καναδά, Γερμανίας, Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Σουηδίας, Ισπανίας κ.α. χωρών, για τις προσευχές τους και τις χιλιάδες των ηλεκτρονικών και γραπτών μηνυμάτων-επιστολών συμπαράστασης, που απέστειλαν σ’ εμάς.

Όσον αφορά στη συνέχεια, αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από τη συνέχιση της διακονίας μας στην αλήθεια του Χριστού και της Εκκλησίας.

Μετ’ εὐχῶν
Ὁ Μητροπολίτης
† Ὁ Μόρφου Νεόφυτος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.