ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Οι προκηρύξεις 2ΓΕ/2019, 2ΓΔ/2020 και 1ΓΤ/2020 απευθύνονται σε υποψηφίους που κατέχουν πτυχίο η δίπλωμα το οποίο περιλαμβάνεται σε μία μεγάλη γκάμα τίτλων σπουδών: Από ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΛ, ΤΕΕ έως ΑΕΙ και ΤΕΙ. Από οικοδόμους και κομμωτές έως οικονομολόγους και φιλόλογους.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : 2ΓΕ/2019

Πτυχιούχοι 320 διαφορετικών σχολών (ΑΕΙ-ΤΕΙ) μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην προκήρυξη των 2ΓΕ/2019.

Μέσου του συγκεκριμένου διαγωνισμού θα επιλεγούν μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας.

2ΓΔ/2020

Ο διαγωνισμός 2ΓΔ/2020 που δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο αφορά την κατάταξη μονίμων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΔΕ01 και ΔΕ02. Μεταξύ των διαθέσιμων επαγγελμάτων, περιλαμβάνονται θέσεις για τεχνικούς, κομμωτές, αισθητικούς, ηλεκτρολόγους, οικοδόμους, ξυλουργούς, μηχανολόγους κ.α.

Ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον διορισμό υποψήφιων εκπαιδευτικών μέσω της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ, ύστερα από την παράταση που έλαβε.

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ

Στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας θα εκδοθεί η προκήρυξη για την νέα κοινωφελή εργασία που αφορά την πρόσληψη 36.500 ανέργων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

Οι ίδιες πηγές όπως σημείωσαν ότι το πρόγραμμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ετοιμάσιας του από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, οι οποίες επεξεργάζονται τα στοιχεία από τα αιτήματα των φορεών που θα υποδεχτούν τους ωφελούμενους προκειμένου να διαμορφώσουν τις τελικές λίστες των θέσεων εργασίας.

Οι πηγές του υπουργείου Εργασίας, ανέφεραν επίσης ότι το πρόγραμμα έχει εγκριθεί τόσο από το υπουργείο Εσωτερικών, όσο και από το υπουργείο Οικονομικών.

Εφόσον η προκήρυξη εκδοθεί στα τέλη Μαρτίου, οι αιτήσεις θα αρχίσουν αμέσως είτε στις αρχές Απριλίου και θα χρειαστούν περίπου τρείς και πλέον μήνες για την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Στη βάση αυτή οι ωφελούμενοι θα πιάσουν δουλειά είτε τον Ιούνιο, είτε στις αρχές Ιουλίου, ώστε να καλύψουν και τις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού ειδικά των δήμων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Αυτό το δούλεμα με την κοινωφελής εργασία ως πότε θα γίνεται;;; Δε ντρέπονται λίγο, από Νοέμβριο πήγε Δεκεμβρίο μετά Ιανουαρίο μετά Φεβρουάριο κατόπιν Μαρτίο και τώρα οδεύει σε Ιουλίο!! Συγχαρητήρια

2
Vaggelis karagiannis

Ψυκτικος

3
Vaggelis karagiannis

Ψυκτηκος