Αναφέρει η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση εκ της Ιεράς Μονής Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας

9η Σεπτεμβρίου εορτή των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης άγει τα ονομαστήριά του ο Γέρων Νικομηδείας Ιωακείμ ο από Χαλκηδόνος, ο οποίος από μακρόν χρόνου ασθενεί νοσηλευόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Κωνσταντινουπόλεως.

Ο άγιος Ηγούμενος Μιλήτου Απόστολος καρδιακός φίλος του γέροντος Νικομηδείας, η αδελφότητα της Ι. Μονής, και οι αναρίθμητοι ευλαβείς προσκυνητές της Ι. Μονής, οι οποίοι κατά την διάρκεια των παρακλήσεων πάντοτε ακούν να μνημονεύεται το όνομα του ασθενούντος Ιεράρχου, ευχόμαστε για την αποκατάσταση της υγείας του.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται:

3 Νοεμβρίου 1985. Κωνσταντινούπολη – Πάνσεπτος Πατριαρχικός Ναός του αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου κατά την εις Επίσκοπον Μιλήτου χειροτονία του αγίου Καθηγουμένου.

Η Μονή Φαρμακολυτρίας για τον ασθενή Γέροντα Νικομηδείας Ιωακείμ Η Μονή Φαρμακολυτρίας για τον ασθενή Γέροντα Νικομηδείας Ιωακείμ Η Μονή Φαρμακολυτρίας για τον ασθενή Γέροντα Νικομηδείας Ιωακείμ Η Μονή Φαρμακολυτρίας για τον ασθενή Γέροντα Νικομηδείας Ιωακείμ

Η Α.Θ. Παναγιότης και ο Γέρων Νικομηδείας είναι πνευματικά αναστήματα του μακαριστού Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος Μελίτωνος, του από Ίμβρου και Τενέδου. Αιωνία αυτού η μνήμη και μετά πολλού σεβασμού εμείς οι υπολειπόμενοι καταθέτουμε την αϊδιον ευγνωμοσύνην μας διά την παρακαταθήκην που κληρονόμησε εις την Μεγάλην του Χριστού Εκκλησίαν, τον Μεγάλον Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον και τον Γέροντα Νικομηδείας κ Ιωακείμ.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.