Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου "Συνάντηση με το μυστήριο" στα γερμανικά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος» του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων στο Μόναχο.

Ο γερμανικός εκδοτικός Οίκος Ferdinand Schöningh μετέφρασε το βιβλίο στα γερμανικά και το εξέδωσε με τον τίτλο “Begegnung mit dem Mysterium. Das orthodoxe Christentum von heute verstehen”.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος, ενώ την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο Καρδινάλιος Reinhard Marx, ο οποίος συνομίλησε με τον Γεώργιο Βλαντή, Διευθυντή του Συμβουλίου των Χριστιανικών Εκκλησιών Βαυαρίας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε και βυζαντινούς ύμνους από Χορό Ιεροψαλτών υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Κωνσταντίνου Νικολακόπουλου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι κληρικοί του Μονάχου, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο, ο Πρόεδρος το Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανώλης Κουγιουμουτζής, ο διευθυντής του Ελληνικού Σπιτιού Μονάχου Κώστας Γιαννακάκος κ.α.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.