Πραγματοποιήθηκε με την εξέχουσα λαμπρότητα και τη δέουσα μεγαλοπρέπεια, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στον Ι.Ν. του Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, το 2ο Τακτικό Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων διαχρονικά Μονίμων και Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού μας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821.

Τη σημασία και των μήνυμα της εκδηλώσεως αυτής εξήραν με το χαιρετισμό τους, τόσο οι δύο Πρόεδροι της ΕΑΑΣ Λακωνίας Αντγος ε.α. Νικόλαος Νικολόπουλος και του ΣΕΑΝ Λακωνίας Εφ. Υπλγός(ΠΖ) Δημήτριος Μιχαλάκος, όσο και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Νομού κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης και Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκων Τζινιέρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης κ. Ελένη Δαράκη, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Ταξχος κ.Κων/νος Πολίτης, εκπρόσωπος του Αστυν. Δντή Λακωνίας, ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Θ.Π Λακωνίας κ.Νικόλαος Ανδρεϊκος, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμ.Τζανετέα, τα Μέλη των δύο Δ.Σ, πολλά Μέλη της Ένωσης και του Συνδέσμου και αρκετοί συμπολίτες μας, μέσα στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον COVID-19.

Θα πρέπει να τονισθεί επίσης ότι, το δίσκο του Μνημοσύνου, τιμούσαν εκατέρωθεν, δυο ένστολοι συμπολίτες μας, ο ένας ντυμένος τσολιάς και ο δεύτερος με στολή Αξκού του 1940, δίπλα στη γαλανόλευκη και πίσω από τις σημαίες με τους θυρεούς των δυο φορέων – ΝΠΔΔ του Νομού μας.

Οι Πρόεδροι ΕΑΑΣ Λακωνίας και ΣΕΑΝ Λακωνίας

Νικόλαος Νικολόπουλος Δημήτριος Μιχαλάκος
Αντγος ε.α. Έφ.Υπλγός(ΠΖ)

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.