Η Αλεξανδρινή Πνοή, Ελληνική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) υπό την αιγίδα του Ελληνικού Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, προσφάτως συνήψε μνημόνιο συνεργασίας με την Tempestas Capital για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην εμπόλεμη Ουκρανία & στην Υποσαχάρια Αφρική.

Η Tempestas Capital εδρεύει στο Λονδίνο και είναι χρηματοοικονομική εταιρία που εξειδικεύεται στην αγοραπωλησία ομολόγων, παραγώγων & χρηματοδότηση εταιρειών.

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, αποκλειστικά υπό την καθοδήγηση της Αλεξανδρινής Πνοής, η Tempestas Capital για τα επόμενα δυο χρόνια αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου με ίδιον κόστος και ιδίοις μέσοις, την αγορά, συσκευασία μεταφορά και διανομή τρόφιμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ιατροφαρμακευτικού υλικού, και ρουχισμού στις πληττόμενες από τον πόλεμο περιοχές της Ουκρανίας και σε χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής ανάλογα με τις ανάγκες του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής.

Την διεθνή αυτή προσπάθεια της Tempestas Capital, ήδη υποστηρίζουν οικονομικά ιδιωτικές εταιρίες, του εξωτερικού.

“Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να απαλύνει τον πόνο & να δώσει ελπίδα για το αύριο στους ανθρώπους της Ουκρανίας & της Αφρικής που μαστίζονται από τον πόλεμο, την φτώχεια, την ανέχεια & την δυστυχία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.