Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κηπουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στις αρετές του μεγάλου αυτού αδικημένου και συκοφαντημένου Αγίου, ιδιαιτέρως δε στην υπομονή και στην ανεξικακία που έδειξε ο Άγιος απέναντι σε όσους αδίκως τον κατηγόρησαν και πολέμησαν. Ο Θεός όμως ανέδειξε τον Άγιο σε τέτοιο βαθμό ώστε σήμερα
να είναι ένας από τους μεγάλους και λαοφιλής Αγίους της Εκκλησίας μας, που οι πιστοί θερμώς επικαλούνται σε πολλές και διάφορες περιστάσεις της ζωής τους.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μέσα σε πανηγυρικό μα και συνάμα λίαν συγκινησιακό κλίμα χειροθέτησε σε πρωτοπρεσβύτερο και πνευματικό τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Εμμανουήλ Τζανουδάκη, Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως. Επίσης, χειροθέτησε πνευματικό τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Σπυρίδωνα Βουτσινά. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πατέρες καλή διακονία και με υπομονή και αγαπη να καταφέρουν να αποπερατώσουν τον Ιερό Ναό προς δόξα Θεού ώστε να γίνει ένα κόσμημα για την Μητρόπολη Περιστερίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.