Την περιπέτεια υγείας που είχε γυναίκα με τον κορωνοϊό και την βοήθησε ο Άγιος Νικηφόρος γνωστοποίησε σε κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Στην ακολουθία της ρασοευχής του Μοναχού Ευμένιου παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου στην Ορούντα και επί της ευκαιρίας μοιράστηκε με τους πιστούς την ιστορία μίας γυναίκας, η οποία του εκμυστηρεύτηκε την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορωνοϊό και την βοήθησε, όπως είπε, ο Άγιος Νικηφόρος.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Μόρφου ανέφερε «προχθές ήμουν στον γάμο του εξαίρετου γιατρού Δρ. Ελπιδοφόρου και στο τέλος, όπως είναι η μοίρα μου τελευταία, με έβαλαν σε μία καρέκλα και έκατσα και περνούσε ο κόσμος και έπαιρνε την ευχή μου και είπα ότι έγινα λαϊκό προσκύνημα».

Και συνέχισε λέγοντας την ιστορία που του είπε μία γυναίκα που νόσησε με κορωνοϊό «ήρθε μία κοπέλα και μου είπε, ήμουν και εγώ ασθενής σαν εσένα, όχι με κορωνοϊούδι, αλλά με κορωνοϊάρα και κινδύνεψα να πεθάνω και ξέρεις ποιος με έκανε καλά… και εγώ ο εξυπνάκιας νόμιζα ο Δρ. Ελπιδοφόρος, αλλά μου λέει ο γέροντας Ευμένιος μου παρουσιάστηκε και μου είπε, μην ανησυχείς κόρη μου θα αναλάβω εγώ και θα γίνεις καλά, με έστειλε ο Άγιος Νικηφόρος».

Τέτοια έχουμε πολλά, κατέληξε ο Μητροπολίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα με τους αρνητές ιερείς, ή όσους τάσσονταν κατά των εμβολίων δημόσια -μεταξύ αυτών και οι θέσεις του Μητροπολίτη Μόρφου– απασχόλησαν πρόσφατα και την Ιερά Σύνοδο, με τον Αρχιεπίσκοπο να δίνει ξεκάθαρες οδηγίες, όπως σταματήσουν να κηρύττον ενάντια στους εμβολιασμούς και να μετανοήσουν.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.