Εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας εναντίον του Μητροπολίτη Μόρφου, αναμένεται να έχουμε την ερχόμενη βδομάδα.

Ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης που προκάλεσε σάλο θα σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Μέλη της ανακριτικής ομάδας του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας μετέβησαν χθες στην Μητρόπολη Μόρφου και έλαβαν κατάθεση απο τον Μητροπολίτη σε σχέση με την καταγγελία που έχουν στα χέρια τους με πρόσφατες αναφορές του σε ομιλία του για τους ομοφυλόφιλους.

Την είδηση έφερε στο φως “ο Φιλελευθερος”. Σύμφωνα με την εφημερίδα η παραμονή των ανακριτών στην Μητρόπολη Μόρφου ήταν πολύωρη και το κύριο ερώτημα που τέθηκε στον Μητροπολίτη αφορούσε στο κατά πόσον οι δηλώσεις του αποτελούν δικές του αποκλειστικά θέσεις ή εκφράζουν ολόκληρη την Εκκλησία.

Ο μητροπολίτης έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς. Ο Alpha επικοινώνησε μαζί με τον μητροπολίτη, ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις.

“Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.”

Οι ανακριτές της υπόθεσης συμπληρώσουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ και θα αποστείλουν το φάκελο στον Κώστα Κληρίδη ο οποίος θα δώσει οδηγίες για τα επόμενα βήματα. Εάν προκύπτει ποινικό αδίκημα εναντίον του Μητροπολίτη Μόρφου θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες.

Την καταγγελία έχει υποβάλει στον Γενικό Εισαγγελέα ο Κώστας Γαβριηλίδης, σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Πολυπολιτισμικότητας, Αποδοχής και Σεβασμού στη Διαφορετικότητα.

ALFA NEWS

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.