Νέα ένταση δημιουργήθηκε στη Λάρισα με αντιεμβολιαστές, έξω από τον ναό του Αγίου Αχιλλείου. «Δεν τους έδωσα σοκολατάκια για να μην πάθουν ζάχαρο» είπε ο Μητροπολίτης.

Αντιεμβολιαστές αποδοκίμασαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο στη Λάρισα. Στον Ιερό Ναό ξεκίνησε πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχει η Μητρόπολη μαζί με την 5η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για τη δυνατότητα εμβολιασμών στον προαύλιο χώρο των εκκλησιών.

«Ήταν καμιά 30αριά παλαιοημερολογίτες και συν άλλοι 10 που ας πούμε προέρχονταν από την εγκληματική οργάνωση τη γνωστή. Δεν ήταν δικοί μου Χριστιανοί, ήταν άνθρωποι που δεν τους έχουμε ξαναδεί στην εκκλησία, αυτό βρήκαν να φωνάξουν, τι να κάνουμε τώρα;» είπε σε δήλωσή του στο Star ο Μητροπολίτης.

«Είπαμε τώρα να μην πάθουν ζάχαρο» απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα σοκολατάκια που τους έστειλε την προηγούμενη φορά. «Στη Μητρόπολη όποιος έρθει, πάντα κερνιέται. Δεν φεύγει κανείς χωρίς να τον έχουμε κεράσει. Και κυρίως κερνιέται από το πλεόνασμα της αγάπης μας» πρόσθεσε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.