ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ – O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκα (Π. Αλεξανδρείας – Λ. Δημοκρατία του Κονγκό) κ. Χαρίτων, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, μίλησε στο “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ενοριακού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής.

Ο Μητροπολίτης Κανάγκα , με την ευλογία, του επιχωρίου Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, τέλεσε νωρίτερα, την Θεία Λειτουργία στον ανωτέρω Ιερό Ναό και κήρυξε τον Θείο Λόγο, αναφερόμενος… στην πίστη και στην ταπείνωση της Χαναναίας!

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στο ” Αρχονταρίκι “, ( επισυνάπτεται το link στο τέλος του κειμένου) ανέφερε χαρακτηριστικά :

<<…ότι δεν πρέπει, να συζητάμε κάθε ημέρα, το θέμα που προέκυψε, με το νομοσχέδιο του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων…>> και να λέμε << …Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν… >>.

Μία ευσεβής Χριστιανή, στο άκουσμα αυτής της προσέγγισης του Σεβασμιωτάτου κ. Χαρίτωνα στο θέμα, είπε: << Έχει δίκιο, ο Σεβασμιώτατος, θέλουν πάλι να μας ” διχάσουν” και να ασχολούμαστε με αυτό…ο Θεός ,επιτρέπει καταστάσεις, γιατί έχει το σχέδιό Του! >>

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.