Απίστευτη αλητεία από δήθεν δημοσιογραφικά site - Κατηγορούν τον Μητροπολίτη Γρεβενών ότι κατέβαζε τις μάσκες πιστών για να φιλήσουν τον σταυρό κάτι που είναι απόλτα λογικό , δεν φιλάμε τον Σταυρό ουτε προσκυνάμε με μια μάσκα .

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

΄΄Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα Γρεβενά την Τετάρτη (20.10.2021) όταν κατά την τέλεση αγιασμού ο Μητροπολίτης Δαβίδ κατέβαζε τις μάσκες των επισήμων που θέλησαν να ασπαστούν τον σταυρό. Σημειώνεται πως από χθες τα Γρεβενά μπήκαν στις «κόκκινες» περιοχές του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο από το star-fm.gr, ο Μητροπολίτης Γρεβενών τέλεσε τον αγιασμό των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία πολιτικών και καθηγητών του πανεπιστημίου.

Όταν κάποιοι θέλησαν να ασπαστούν τον σταυρό ο μητροπολίτης κατέβαζε με το δάκτυλο τις μάσκες τους πριν τους αγιάσει, ενώ κάποιοι έσπευσαν να… κατεβάζουν μόνοι τους τις μάσκες.

Σύμφωνα με τα εμετικά δημοσιεύματα, ο μόνος που κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του μητροπολίτη ήταν ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Θ. Θεοδουλίδης.΄΄

Είναι προφανές πως θα υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη για τα συοφαντικά που γράφονται. Η Εκκλησία στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτήν την προσπάθεια, σε αυτήν χρωστάνε πολλά.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.