Η Δράμα εορτάζει την Αγία Βαρβάρα και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας Παύλος φέρεται να είχε διάλογο με αστυνομικούς που ήταν έξω από τον καθεδρικό Ναό της Πόλης .

Συγκεκριμένα κάτοικος της Δράμας ανερτησε στα social media τον παρακάτω διάλογο:

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΔΡΆΜΑΣ.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΎ ΕΊΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΜΕΤΆ ΤΌ ΠΈΡΑΣ ΤΊΣ ΘΕΊΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ….

-«Κατανοώ ότι εκτελείτε εντολές και δεν σας αδικώ! Αλλά το θέαμα αυτό να είστε έξω από το ναό παρατεταγμένοι λες και περιμένετε να συλλάβετε εγκληματίες αδικεί και εσάς και την Εκκλησία.Ο πιστός λαός όπως βλέπετε έχει συμμορφωθεί με τις εντολές σας και μην προκαλείτε άλλο την νοημοσύνη μας. Μπορείτε να πάτε πιο κάτω, στις αρχές των οδών που οδηγούν στο ναό ώστε να εμποδίζετε όποιον θέλει να ασκήσει το θρησκευτικό του καθήκον αλλά το θέαμα αυτό να είστε μπροστά στο ναό είναι αποκρουστικό και σίγουρα φέρνει και εσάς σε δύσκολη θέση αλλά και εμάς που περνάμε αυτές τις ημέρες με αστυνομική παρακολούθηση και φύλαξη».

Ο Μητροπολίτης μετά τον διάλογο του με τους αστυνομικούς αφού τους ευχήθηκε και πάλι ανεχώρησε κατηφής και λυπημένος για την οικία του ενώ οι αστυνομικοί παρέμειναν για αρκετή ώρα και μετά τον εσπερινό έξω από τον ναό της Αγίας Βαρβάρας και ενώ ο ναός ήταν κλειστός.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.