Ι.Μ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

Με την διαπίστωση ότι το εμβόλιο είναι μονόδρομος και ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, καλεί τους συμπολίτες του να συμμετέχουν στην εμβολιαστική δράση που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη την ερχομένη Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας.
Στο μήνυμα του αναφέρει ότι θα πρέπει να προφυλάξουμε τον εαυτό και τους γύρω μας ώστε ένα αποφύγουμε τον κίνδυνο που ελλοχεύει από τον κορωνοϊό. Η παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου όπως ο ίδιος σπεύδει να διευκρινίσει, είναι πατρική χωρίς πίεση και εκβιασμό, απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Η εμβολιαστική δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης

Το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού έχει ως εξής:

«Καλούνται οι άνθρωποι μας να συνειδητοποιήσουν ότι το εμβόλιο είναι μονόδρομος. Το εμβόλιο σώζει ζωές. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Γι΄ αυτό καλούμε όλους για να προφυλάξουμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας, που δεν έχουμε το δικαίωμα να θέτουμε την υγεία τους σε κίνδυνο, να συνειδητοποιήσουν ότι έχουμε την δυνατότητα να εμβολιασθούμε και να αποφύγουμε, όσο το δυνατό, τον κίνδυνο ο οποίος ελλοχεύει από τον κορονοϊό.

Δεν εκβιάζουμε. Δεν πιέζουμε κανέναν. Συνιστούμε. Πατρικά και αδερφικά. Συνιστούμε στους ανθρώπους μας που τους αγαπάμε και είναι εικόνες του Θεού, να έχουν υγεία να έχουν ευλογία θεού στη ζωή

Να σημειωθεί ότι την ημέρα εκείνη ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου θα πραγματοποιήσει και ο ίδιος την τρίτη δόση εμβολίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.