Μητρόπολη Φθιώτιδος

Την επίσκεψη του Ανεξαρτήτου Βουλευτού Αχαΐας κ. Νικολάου Νικολόπουλου εδέχθη στο γραφείο του το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

Ο κ. Νικολόπουλος μαζί με τα σεβάσματά του κατέθεσε και τις εγκάρδιες ευχές του για έτη πολλά στον Σεβασμιώτατο επί τη ευκαιρία της χθεσινής ονομαστικής του Εορτής.

Ο Ποιμενάρχης μας με χαρά εδέχθη την επίσκεψη του Θεολόγου και Ιεροψάλτου Βουλευτού, με τον οποίο διατηρεί πνευματικούς δεσμούς από πολλά χρόνια και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί του επί διαφόρων επίκαιρων θεμάτων.

Η συζήτηση με τον έμπειρο πολιτικό κ. Νίκο Νικολόπουλο ήταν πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική καθότι ο εν λόγω Βουλευτής ως ένας εκ των παλαιοτέρων Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου διαθέτει μεγάλη πείρα, πλούσιες γνώσεις και χρήσιμες εμπειρίες για πολλά θέματα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μουάνζα κ. Ιερωνύμου από τον οποίο ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε για το ιεραποστολικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολίς μας στην περιοχή της Δυτικής Τανζανίας, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αφρικανοί αδελφοί μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.