Να επικρατήσει στις κοινωνίες όπου ζούμε στα νησιά και τα χωριά μας η αγάπη μεταξύ των συμπολιτών ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο οποίος κήρυξε την έναρξη αγώνα για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως στα Καλά Πηγάδια, του οποίου η στέγη

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε χθες, Παρασκευή 11 Αυγούστου, στον Εσπερινό και εν συνεχεία στην Ιερά Παράκληση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας. Στην βαρυσήμαντη ομιλία του αναφέρθηκε σε πρόσφατο θαύμα της Παναγίας στην Κορέα όπου Ποιμενάρχης είναι ο κατά σάρκα αδελφός Αυτού κ. Αμβρόσιος.

Εν συνεχεία εξέφρασε την λύπη του αλλά και την αγωνία του για τον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως στα Καλά Πηγάδια, που δυστυχώς είναι ερειπωμένος λόγω πτώσης της στέγης κλπ. Κήρυξε την έναρξη αγώνος με μπροστάρη τον ίδιο ώστε σύντομα με την σύσταση της Ερανικής Επιτροπής, την σύνταξη αρχιτεκτονικών σχεδίων, εγκρίσεων από τις υπηρεσίες να αρχίσει η ανοικοδόμηση του.

Τέλος ευχήθηκε στις μικρές κοινωνίες όπου ζούμε στα νησιά μας, χωριά κλπ να επικρατεί μεταξύ των συμπολιτών η αγάπη, η καθαρή καρδιά και η πραότητα ,κλείνοντας με την φράση : “και ο νοών νοείτω”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.