Ετέθη ο Θεμέλιος λίθος για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 ημέρα της μεγάλης Εορτής των Θεοφανείων μετά την τελετή του Μεγάλου Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα της Τανζανίας κ. Ιερώνυμος, όπως είχε προγραμματιστεί, έθεσε τον θεμέλιο λίθο παρουσία των αρχών της περιοχής καθώς και πιστών χριστιανών, για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα, έργο του οποίου την κατασκευή και ολοκλήρωση έχει αναλάβει η Ιερά Μητρόπολίς μας.

Το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα θα ανεγερθεί δίπλα στον Μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τον οποίο ανήγειρε εξ ολοκλήρου ο φιλόχριστος λαός της Φθιώτιδος και θα περιλαμβάνει: αίθουσα διαλέξεων και εκκλησιαστικών εκδηλώσεων , κατοικία του Μητροπολίτου, γραφεία της Μητροπόλεως, ξενώνα φιλοξενίας, χώρο για την ίδρυση Ραδιοφωνικού Σταθμού και άλλους χώρους απαραιτήτους για την Ιεραποστολική δραστηριότητα της Μητροπόλεως.

Μετά την τελετή της θεμελιώσεως ο Ελληνομαθής Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος, πνευματικό τέκνο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, ευχαρίστησε εγκαρδίως και συγκινημένος τον Ποιμενάρχη μας και τον ευλογημένο λαό της Φθιώτιδος για το δεύτερο μεγάλο δώρο προς τον λαό της Τανζανίας.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.