Αναφέρει η Μητρόπολη:

Το νέο Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Σύρου, Αντισυνταγματάρχη Αθανάσιο Μπεσίνη εδέχθη χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του, τον οποίο καλωσόρισε και συνεχάρη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και του εξέφρασε τη συναντίληψη της Ιεράς Μητροπόλεως σε ό, τι χρειάζεται.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ εδέχθη το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Σύρου, ο οποίος τελεί υπό την προστασία της Ιεράς Μητροπόλεως και παρουσιάζει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και μέρινα για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, έχοντας και την οικονομική στήριξη, εκτός των άλλων, των κ.κ. Αθανασίου Μαρτίνου και Αντωνίου Κομνηνού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τους ευχήθηκε καλή δύναμη και υγεία,τους εξέφρασε για πολλοστή φορά τη συμπαράσταση της Εκκλησίας στα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και τα μέλη του Συλλόγου και τους συνεχάρη για τη δραστηριότητά τους και το ψυχικό τους σθένος, που επιδεικνύουν στα εξειδικευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.