Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη

Το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2018, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου Κοκκινόραχης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος ευλόγησε την Βασιλόπιτα των στελεχών του νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας και ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχ. Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στο πολυποίκιλο έργο που επιτελείται στην τοπική Εκκλησία με γνώμονα την χριστιανική διαπαιδαγώγηση των νέων.

Κύριος ομιλητής ήταν ο Πανοσ. Αρχ. Ανδρέας Μπολοβίνος, εφημέριος του Ι.Ν Αγίας Τριάδας Γυθείου, ο οποίος έχει σπουδάσει παιδοψυχιατρική και φιλολογία. Το θέμα που ανέπτυξε αφορούσε τον κλινικό ρόλο των στελεχών.
Κατακλείοντας την εκδήλωση ο σεπτός Ποιμενάρχης μας αρχικά ευχαρίστησε θερμά τον π. Ανδρέα για την ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ομιλία.

Ακολούθως εξέφρασε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους για ψυχική και σωματική υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή, ενώ τους προέτρεψε να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά με τον ίδιο ζήλο την προσφορά τους επ ωφελεία της νεολαίας του τόπου μας.

Μητρόπολη Σπάρτης: Κοπή Βασιλόπιτας των στελεχών του νεανικού έργου Μητρόπολη Σπάρτης: Κοπή Βασιλόπιτας των στελεχών του νεανικού έργου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.