Την Κυριακή 13-10-2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, στα πλαίσια του Επιστημονικού Συνεδρίου "Νικόλαος Μαυρογένης, ο Πάριος Ηγεμών της Μολδοβλαχίας και η εποχή του", χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και ιερούργησε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας προέστη της Επιμνημοσύνου Δεήσεως η οποία τελέσθηκε για τον Νικόλαο Μαυρογένη και τους οικείους του.

Εν συνεχεία μετέβη στην Αίθουσα των Νεανικών Συντροφιών του Ιερού Προσκυνήματος όπου τέλεσε τον Αγιασμό για την νέα Κατηχητική χρονιά. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη και φώτιση τόσο στους Κατηχητές-τριες όσο και στα παιδιά που θα συμμετέχουν.

Ακολούθως μετέβη στο χώρο που πραγματοποιήθηκε το Επιστημονικό Συνέδριο όπου ανακοινώθηκαν τα Συμπεράσματα-Πορίσματα του εν λόγω Συνεδρίου. Στο τέλος τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες εισηγητές και συνεχάρη όλους όσους κοπίασαν για την όλη διοργάνωση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.