Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες και θα προστεί του μνημοσύνου του ήρωα Γεώργιου Παπαβερκίου.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κρήτου Τέρρα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Κάτω Πλάτρες.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου θα κηρύξουν τον θείο λόγο, ως εξής:

Παύλος Άρκου Κολώνη

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης Καλλέπεια

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.