Αναφέρει η Μητρόπολη:

Τελέστηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ι.Μητροπόλεώς μας ο Αγιασμός της ενάρξεως των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Νήφων Καψάλης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε σην αναγκαιότητα της μελέτης της Αγίας Γραφής όσο και στην έμπρακτη εφαρμογή στη ζωή μας, του Λόγου του Θεού. Επίσης αναφέρθηκε σε δύο σημαντικά γεγονότα για την Μητρόπολή μας.Το πρώτο ήταν η κοιμήση του Μακαριστού Ποιμενάρχου μας κυρού Σεραφείμ ο οποίος άφησε ένα μεγάλο πνευματικό έργο στη Μητρόπολή μας και το άλλο είναι το χαρμόσυνο γεγονός της εκλογής του νέου μας ποιμενάρχου κ.Θεοκλήτου.

Τονισε το σπουδαίο ποιμαντικό έργο του νέου μας Μητροπολίτου καθόλη τη διάρκεια της διακονίας του στην Μητρόπολη Μεσσηνίας και το σπουδαίο έργο που προσέφερε στην εκεί τοπική κοινωνία ενώ μετέφερε την αγάπη και τις ευχές του προς τα μέλη των κύκλων καθώς και την επιθυμία του να τους συναντήσει στις πρώτες ημέρες μετά την ενθρόνισή του στην πόλη της Καλαμπάκας.

Μητρόπολη Μετεώρων: Ο Αρχιμ. Νήφων Καψάλης τέλεσε τον Αγιασμό στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής Μητρόπολη Μετεώρων: Ο Αρχιμ. Νήφων Καψάλης τέλεσε τον Αγιασμό στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής Μητρόπολη Μετεώρων: Ο Αρχιμ. Νήφων Καψάλης τέλεσε τον Αγιασμό στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.