Μητρόπολη Λευκάδος

Το πρωινό του Σαββάτου, 23 Δεκεμβρίου 2017 οι υπεύθυνοι και οι συνεργάτες του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως μετέβησαν στο νησί του Καλάμου με σκοπό να διανέμουν οικονομικά βοηθήματα και δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες του μικρού νησιού της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας.

Οι ενδεείς αδελφοί μας απηύθυναν για την κίνηση αυτή θερμές ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας ενώ οι κληρικοί μας μετέφεραν μεταξύ άλλων τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων.

Μητρόπολη Λευκάδος: Διανομή τροφίμων σε οικογένειες του Καλάμου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων

Διανομή τροφίμων σε ενδεείς αδελφούς μας από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας

Το πρωί της Πέμπτης, 21 Δεκεμβρίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος διένειμε στο κτήριο του «Οίκου Αγάπης» της Ιεράς μας Μητροπόλεως δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες και ενδεείς αδελφούς μας από όλο το νησί της Λευκάδας.

Στη συνέχεια απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και Χριστουγεννιάτικες ευχές πρός όλους , ευχαριστώντας προσωπικά τους συνεργάτες του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως για την ακούραστη και εθελοντική διακονία τους αλλά και όσους συνέβαλαν στην συγκεντρωση των απαραίτητων ειδών.

Μητρόπολη Λευκάδος: Διανομή τροφίμων σε οικογένειες του Καλάμου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων

 

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.