Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη:

Ο περικαλλής Ι. Ναός του αγίου ενδόξου Προφήτου Ιωνά, μοναδικός ανά το Πανελλήνιο, ευγενής προσφορά της ευλαβούς οικογενείας Στεφανουδάκη εις μνήμη των οικείων αυτών Κωνσταντίνου και Δημητρίου, ο οποίος ευρίσκεται εις την Ανώσκελη Κισάμου, πανηγύρισε και εφέτος κατά την μνήμη του Προφήτου Ιωνά.

Του πανηγυρικού Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Επίσκοπος μας, με την συμμετοχή του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Χερουβείμ, εκ της Ι.Σταυροπηγιακής Μονής Αγ. Συμεών του Νέου Θεολόγου Κάλαμος Αττικής, γόνος της δωρήτριας οικογενείας, ως και πλήθος Κληρικών.

Εις τον Εσπερινό ομίλησε ο Επίσκοπος μας, ο οποίος αναφέρθηκε εις την επικαιρότητα του μηνύματος του Προφήτου Ιωνά, καθώς όπως είπε: «η κοινωνία μας ομοιάζει κατά πολύ με εκείνη της Νινευί και το κήρυγμα μετανοίας του Προφήτου Ιωνά ακούγεται επίκαιρο όσο ποτέ», εις δε την Θεία Λειτουργία ομίλησε ο π. Χερουβείμ, ο οποίος αναφέρθηκε εις τις προτυπώσεις και τα «σημεία», με αναφορά το πρόσωπο του Προφήτη Ιωνά. Συγκινητική η συμμετοχή μεγάλου αριθμού πιστών.

Μητρόπολη Κισάμου: Εορτή Προφήτου Ιωνά

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.