Μητρόπολη Καστορίας: Σε διευκρινήσεις σχετικά με την παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους εορτασμούς για τα Ελευθέρια της Καστοριάς προέβη η Ιερά Μητρόπολη, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε τον σταυρό της, ασπάσθηκε το Ευαγγέλιο και η όλη στάση της στον Ιερό Ναό ήταν άψογη”, υπογραμμίζει η Μητρόπολη Καστορίας.
Καλλίνικος: Ένας χρόνος στην Καστοριά

“Μετά από δημοσίευμα αθηναικής εφημερίδος, που έγινε προφανώς από λάθος πληροφόρηση, και στο οποίο αναφέρεται το όνομα του Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου και αφορά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Καστοριά και ιδιαιτέρως την υποδοχή της από τον Μητροπολίτη στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου για την επίσημη δοξολογία των Ελευθερίων της πόλεως (11.11.2022), δημοσιεύουμε κατωτέρω την φωτογραφία που αποτυπώνει με ακρίβεια το γεγονός. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε τον σταυρό της, ασπάσθηκε το Ευαγγέλιο και η όλη στάση της στον Ιερό Ναό ήταν άψογη”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.