Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Aπό τo ΠΡΟΚΟΠΕΙΟ Πολυδύναμο Eκκλησιαστικό Κέντρο της Iεράς Μητρόπολεώς μας ανακοινώνεται ότι ξεκινούν και φέτος οι εγγραφές και τα μαθήματα στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Εκμάθησης Παραδοσιακών Οργάνων.

Tα μαθήματα παραδίδονται από καταξιωμένους και έμπειρους, διπλωματούχους μουσικοδιδασκάλους και δεξιοτέχνες της μουσικής τέχνης για αρχάριους και προχωρημένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Προκοπείου Πολυδύναμου Εκκλησιαστικού Κέντρου, που βρίσκονται στην οδό Καραμαούνα 29 στην Αρετσού.

Παράλληλα, διεξάγονται νέες ακροάσεις-εγγραφές και στη Νεανική Χορωδία της Μητροπόλεως, η οποία έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων, νέων μουσικών συνθέσεων και ηχοχραφήσεων στην Ἑλλάδα και το εξωτερικό με διευθυντή τον π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη.

Πληροφορίες-Εγγραφές
Καθημερινά 9 π.μ. – 9 μ.μ.

Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο
Καραμαούνα 29,55132 Καλαμαριά, Κοντά στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου

Τηλέφωνο: 2310-487292, καθημερινά: 9 π.μ.-9 μ.μ.
email: [email protected]
web: www.imkal.gr

Διεξάγονται νέες ακροάσεις-εγγραφές και στη Νεανική Χορωδία της Μητροπόλεως, η οποία έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων, νέων μουσικών συνθέσεων και ηχοχραφήσεων στην Ἑλλάδα και το εξωτερικό με διευθυντή τον π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη.

 

 

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.