Με την ευλογία του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης του οικουμενικού θρόνου π. Θωμάς Ανδρέου εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια η οποία θα προσφερθεί σε πολύτεκνη οικογένεια.

“Τις ημέρες αυτές κατά τις οποίες ο ανθρώπινος πόνος περισσεύει η τοπική μας εκκλησία πληροφορήθηκε την μεγάλη οικονομική ανάγκη μιας οικογένειας πολυτέκνων, η οποία αιφνιδίως έχασε τον πατέρα και προστάτη της. Τα μικρά παιδιά έμειναν μόνα μαζί με την στοργική μάνα, που παλεύει να σταθεί στα παιδιά της, παίρνοντας κουράγιο από την πίστη της στον Χριστό”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εγκύκλιο.

“Η τοπική εκκλησία, ως οφείλει, στέκεται αρωγός στη δοκιμασία αυτών των ανθρώπων, στη θέση των οποίων όλο μας μπορούμε να βρεθούμε, αφού όπως ο Σοφός Σολομών διαβεβαιώνει, κανείς μας δεν γνωρίζει «τι τέξεται ή επιούσα» (Παροιμ.27-1), δηλαδή κανείς δεν γνωρίζει τι μας ξημερώνει!”, επισημαίνεται.

“Για τους λόγους αυτούς παρακαλώ θερμώς αδελφοί μου όπως φροντίσετε ο δίσκος που θα πειραχθεί να αποτελέσει το προϊόν της φιλοτιμίας και της αρχοντιάς σας, μιας αρχοντιάς που οι φιλογενείς Ηπειρώτες πάντοτε είχαν στον τόπο αυτό”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.