Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι και υποδεχτούμε το νέο εκκλησιαστικό έτος, πραγματοποιήθηκε (25/8) εκδρομή των στελεχών νεότητας, που διακόνησαν και φέτος το κατασκηνωτικό έργο στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Προορισμός ήταν ο Νομός Γρεβενών, με σκοπό να κλείσει ευχάριστα και ψυχοφελώς η ευλογημένη περίοδος των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Με επικεφαλής τον Αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου και την συνοδεία των αρχηγών όλων των υπόλοιπων περιόδων, Αρχιμ. Καλλίνικου Γεωργακοπούλου, π. Βασιλείου Αδάμ, κ. Γεωργίας Λύτρα, κ. Θεοδώρας Γεωργακοπούλου, οι εκδρομείς κατευθύνθηκαν προς τα Γρεβενά, ξεκινώντας από την ανάβαση στον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου, γνωστό και ως Βάλια Κάλντα.

Με τη βοήθεια ειδικών, περπάτησαν ένα μεγάλο μέρος του Εθνικού Δρυμού, λαμβάνοντας πληροφορίες για τα διάφορα και σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας που συναντά κανείς στην οροσειρά της Πίνδου. Στο τέλος του περιπάτου και με τη βοήθεια των ειδικών, αρχηγοί και στελέχη πέρασαν από τη δοκιμασία της τοξοβολίας.

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο χωριό Σπήλαιο, όπου γευμάτισαν, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη. Μετά την τράπεζα, αναχώρησαν για τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίου Αχιλλίου Γρεβενών, όπου συνάντησαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Γρεβενών, κ. Δαυίδ, ο οποίος τους καλωσόρισε, αφιέρωσε αρκετό από τον χρόνο του στην συναναστροφή μαζί τους και προσέφερε στον καθένα ξεχωριστά αναμνηστικές ευλογίες.

Ακολούθησε ένας σύντομος περίπατος στο κέντρο των Γρεβενών, λίγο πριν την αναχώρηση. Τραγούδια και σκοποί κατασκηνωτικοί συνόδευσαν τους εκδρομείς κατά την διάρκεια όλης της διαδρομής, στον περίπατο στη Πίνδο, στο γεύμα και στην συνάντησή τους με τον Μητροπολίτη κ. Δαυίδ.

Τα στελέχη μας άφησαν πίσω τους ηχηρές νότες Κατασκήνωσης και ανανέωσαν το κατασκηνωτικό τους ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι!
Μητρόπολη Γρεβενών: Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης στον Νομό Γρεβενών


Μητρόπολη Γρεβενών: Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης στον Νομό Γρεβενών

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.