Αναφέρει η Μητρόπολη:

Εόρτιο βραδυνό, προς τιμήν των Πρεσβυτερών της Τοπικής μας Εκκλησίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/11, στις 6μ.μ., στο ξενοδοχείο “XENIA” Βόλου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου και θ’ ακολουθήσει ομιλία από τον κ. Εμμανουήλ Τουφεξή, Θεολόγο – Σύμβουλο Γάμου, με θέμα «Άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς» (Ίδιοι ή διαφορετικοί;).

Θ’ ακολουθήσει δεξίωση, συνοδεία μουσικού προγράμματος

Εκδήλωση για τα μέλη των Σχολών Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως

Μεγάλη κοινή εκδήλωση των ενοριακών Σχολών Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/11, στις 11π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Κατ’ αυτήν, θα ομιλήσει ο κ. Εμμανουήλ Τουφεξής, Θεολόγος, Σύμβουλος Γάμου, με θέμα «Ποιος είναι αυτός που παντρεύτηκα;».

Ο κ. Τουφεξής έχει σπουδάσει τεχνολογικές επιστήμες και Βιβλική Θεολογία στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ στην Αγγλία, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Συμβουλευτική και εργάζεται για την agape σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου, θα λειτουργεί πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.