Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη

ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» για τους δεκάδες πρόσφυγες του Κουτσόχερου Λάρισας

Με πρωτοβουλία του Δ/Σ Συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και την συνεργασία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος με τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και των υπευθύνων παραγόντων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο Λαρίσης, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (15/1/18) μια νέα ανθρωπιστική αποστολή, με σκοπό την ενίσχυση των δεκάδων προσφύγων που φιλοξενούνται στον χώρο αυτό.

Δύο φορτηγά αυτοκίνητα μετέφεραν στη Λάρισα και παρέδωσαν στις αποθήκες του Δήμου Λαρισαίων μια μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και υπόδησης, καθώς και πολλά παιχνίδια (173 χαρτοκιβώτια).

Κατά κοινή ομολογία, η δραστηριότητα του ΚΕ.Δ.Α.Β. της Τοπικής μας Εκκλησίας, που λειτουργεί ως παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», θεωρείται πολύ σημαντική και ουσιαστική, αφού – μεταξύ των άλλων – επεμβαίνει άμεσα και πρακτικά και εκτός του Νομού Μαγνησίας, προσφέροντας ανακούφιση σε εμπερίστατες οικογένειες, πρόσωπα και κοινωνικές υπηρεσίες (Ι. Μητροπόλεων και Δήμων), που ασχολούνται με τον πόνο και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.