Από την Δευτέρα 5 έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου, στην Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, εντός του Πν. Κέντρου του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος, πραγματοποιήθηκαν οι τρεις τελευταίες συναντήσεις των «Καλοκαιρινών Βιβλιοπαιχνιδισμάτων» για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 5 Αυγούστου τα παιδιά γνώρισαν την ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη μέσα από το βιβλίο ποίησης «Ο ήλιος ο ηλιάτορας». Την Τετάρτη 7 Αυγούστου οι μικροί βιβλιόφιλοι γνώρισαν τις ιερές εικόνες, δηλαδή τα βιβλία των αγραμμάτων, με τη Θεολόγο Αριστέα Κάβουρα και έπαιξαν και τραγούδησαν με την Καθηγήτρια και Μουσικό Φωτεινή Καπαγιάννη. Και τέλος, την Πέμπτη 8 Αυγούστου παρακολούθησαν κουκλοθέατρο από το βιβλίο με θεατρικά έργα «Ντενεκεδούπολη» και έφτιαξαν χαριτωμένες ντενεκεδένιες κατασκευές.

Μάλιστα, την τελευταία ημέρα υπήρχε εορταστικό κλίμα και πολλή συγκίνηση.

Επίσης, ανακοινώθηκε στους γονείς και τα παιδιά ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μικρή εορταστική παρουσίαση των δραστηριοτήτων της πρώτης φάσης των Βιβλιοπαιχνιδισμάτων, για την ημερομηνία και ώρα της οποίας θα ενημερωθούν από τη ιστοσελίδα της Ι. Μητροπόλεώς μας, αλλά και τηλεφωνικά για την ημερομηνία της παρουσίασης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.