Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στην Κατασκήνωση της Ι. Μητροπόλεως, στις Ροβιές της Βορείου Ευβοίας τους παρεπιδημούντες στην Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διαυλείας κ. Αλέξιο και Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σαλώνων κ. Αντώνιο, με τους οποίους παρακολούθησαν την Εορτή Λήξης της Δ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο θέατρο των Κατασκηνώσεων, υπό την ευθύνη της Αρχηγού κ. Ματινας Βαρκάδου-Κουβαρά, Παιδαγωγού και θεολόγου.

Στην Κατασκηνωτική αυτή περίοδο φιλοξενούνται 110 κορίτσια των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, υπό την καθοδήγηση 35 εθελοντών-στελεχών, με Αρχηγό την κ. Κουβαρά, ενώ η Γιορτή τους είχε εξαιρετική επιτυχία, ενώ περιείχε σπουδαία πνευματικά μηνύματα προς όλους.

Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την γιορτή, ευχαριστώντας θερμά τους αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους, συνεχάρη τις μικρές κατασκηνώτριες, την Αρχηγό και τις υπόλοιπες υπευθύνους για την διακονία τους στη νεότητα της Ι. Μητροπόλεώς μας, ενώ, απευθυνόμενος προς τους γονείς, τους ενημέρωσε για το σημαντικό έργο πού επιτελούν προς την νεότητα οι Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως.

Μητρόπολη Χαλκίδος: Εορτή λήξης της Δ΄ κατασκηνωτικής περιόδου


Μητρόπολη Χαλκίδος: Εορτή λήξης της Δ΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.