Οι Ρωμιοί της Πόλης γιόρτασαν και φέτος την εορτή της Γενεθλίου της Θεοτόκου στο ξακουστό Αγίασμα Γκιόκσου (Göksü), όπου παλαιότερα γινόταν ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Πόλης.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, στον Ι. Ναό του Αγιάσματος τελέστηκε πανηγυρική Θ. Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δαφνουσίας κ. Σμαράγδου, βοηθού του Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Μετά την θεία Λειτουργία, τελέστηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της οικογένειας του μεγάλου ευεργέτη της Κοινότητας, Εντιμότατου κ. Νικολάου Κωνσταντόπουλου και των παρευρισκομένων πιστών.

Ο Θεοφιλέστατος κ Σμάραγδος συνεχάρη όλα τα μέλη της εφοροεπιτροπής για το έργο που επιτελούν στην Κοινότητα, ευχαρίστησε τον πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Καγιαντελέν και τους συλλειτουργούς πατέρες και ιεροψάλτες της Μητροπόλεως Χαλκηδόνος και μετέφερε σε όλους τους πιστούς τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ Εμμανουήλ, ο οποίος βρίσκεται στην Καρλσρούη για την 11η Συνέλευση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών.

Ακολούθησε δεξίωση στον αυλόγυρο του Αγιάσματος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.