Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη.

Στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» στο Ηράκλειο, παρουσιάστηκε η δίτομη βιογραφία «Ελευθέριος Βενιζέλος, Ο Άνθρωπος, Ο Ηγέτης» που έγραψε ο συγγραφέας Νικόλαος Παπαδάκης (Παπαδής), γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Άρης Ροζάκης.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε από από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα, τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ.Οδυσσέα Ζώρα ενώ την εκδήλωση συντόνισε άρτια ο κ. Γιώργος Βιτώρος.

Ακολούθως σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος ενώ κλείνωντας από την πλευρά του ο συγγραφέας κ. Νικόλαος Παπαδάκης αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο δέσιμο του με το Ηράκλειο, υπογράμμισε πως ο Ελευθέριος Βενιζέλος διαπνεόταν από δυτικές αξίες που εδράζονταν στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου.

Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Παρουσίαση της βιογραφίας του Ελευθερίου Βενιζέλου

Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Παρουσίαση της βιογραφίας του Ελευθερίου Βενιζέλου

Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Παρουσίαση της βιογραφίας του Ελευθερίου Βενιζέλου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.